banner175
Yayadan başka her şey kaldırımda
1- BAYRAMYERİ KLASİĞİ
 


Bayramyeri’nde Pamukkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi arkasına denk gelen bölümde sıklıkla yaşanan bir manzara... Bir dükkana gelen ve içeri alınmayı bekleyen koliler, park edilmiş bir otomobil kaldırımı tamamen kaplamış. Bebek arabalı kadın ve diğer yayalar geçmek için adeta cambazlık yapıyor.
 
2- HALBUKİ OTOPARK VAR


 
Eski cezaevinin olduğu, şimdi Hayme Hatun Anaokulu ile Hasan Gönüllü Otoparkı’nın bulunduğu alan da yıllardır aynı vaziyette... Hemen yanında otopark bulunan bu bölgede de kaldırımlar tamamen otomobiller tarafından işgal edilmiş durumda.
 
3- ÇOCUKLAR NE YAPSIN


 
Sırakapılar Mahallesi’nde üç okulun kesiştiği noktada aylardır duran ve zabıtanın hiçbir şey yapmadığı tehlike... İnşaat sahibi, kaldırımı malzemeleriyle işgal etmiş durumda... Yola park etmiş araçlar da olunca Sevil Kaynak Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Arif Yalınkaya İlkokulu’nun kesiştiği 1527 Sokak tıkanıyor. Birlerce veli ve öğrencinin kullandığı bu bölge halkı da duruma el atılmasını istiyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Aslan Kumak 8 yıl önce

yazık.. o bölgede okuyan tüm çocuklar böyle, okula giderken arabaların altında kalmamak için mücadele ediyor. sırf bu kaldırımı kendi malları gibi kullanan araç sürücüleri ve diğer mal sahibi mal insanlar yüzünden. bir an önce tedbir alınmalı, tehlike saçıyor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku