banner175
Yayla turizminin merkezi Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin uzun süredir hayalini kurduğu Ege'nin en uzun teleferiğine sahip Türkiye'de ise eşi benzeri olmayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, 3 yılda 2 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. 17 Ekim 2015'te hizmete giren Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın 2 milyonuncu ziyaretçisini Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, karşıladı. Erol-Gülistan Eski çifti ve yeğenleri Ali Kuzu'yu karşılayarak tam 3 yıl önce hizmete alınan tesisin 2 milyonuncu ziyaretçisi olduklarını ifade eden BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, Erol Eski'yi tebrik ederek kendisi ve ailesine çeşitli ikramlarda bulunacaklarını kaydetti. Eski çiftine Bağbaşı Yaylası'na kadar eşlik eden Teke, tesisin muhteşem manzarası ve insanları kendine hayran bırakan yapısıyla yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçi almaya devam ettiğini söyledi.
 


Dört mevsim cazibe merkezi
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin en büyük turizm projelerinden olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, 3 yılda 2 milyon ziyaretçi sayısına ulaştıklarını belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan tarafından Denizlimize kazandırılan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası şehrin hemen yanı başında, dört mevsim cazibe merkezi haline geldi. Yazın sıcaktan bunalan, kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız buraya akın ediyor. Denizli’nin yanı sıra şehir dışından ve yurtdışından gelen bütün misafirlerimiz burayı çok beğenerek, rağbet göstermeye devam ediyor. Konaklama imkanları, sosyal alanlar, oyun ve eğlence mekanlarıyla vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

Başkan Zolan’a teşekkür
 
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın 2 milyonuncu misafiri olan Erol Eski, yaşadığı sürpriz karşısında çok sevindiğini belirterek, böylesine güzel bir tesisi Denizli'ye kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Tesise sık sık geldiklerini ifade eden Eski, “Yurtdışından gelen misafirlerimizi buraya gezmeye getiriyoruz. Onlar da burayı, bilhassa yaylayı çok güzel ve muhteşem buluyorlar” dedi. Eşi Gülistan Eski ise,  Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı sık sık ziyaret ettiklerini vurgulayarak, “Çok güzel, muhteşem bir yer. Severek geliyor ve misafirlerimizi de getiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Yeni Zelandalı turistten övgü
 
Yılın 365 günü hizmet veren Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, tabloları aratmayan güzelliğiyle doğa tutkunları için aranan yerlerin başında gelirken, Kocaeli’nden gelen ziyaretçi Hulusi Çetin, “Buradaki güzellik ve hizmetten çok memnunuz, Kocaeli Karamürsel’de yaşıyoruz ama burayı çok özlüyoruz” dedi. Ayfer Çetin ise, “Her sene gelmeye çalışıyoruz, buradaki hizmetten çok memnunuz, yayla çok güzel” diye konuştu.  Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na Yeni Zelanda’dan gelen Tag Layton da Türkiye’yi ilk kez ziyaret ettiğini belirterek, şöyle konuştu; “Yeni Zelanda’da güzel ormanlar var fakat burası da çok güzel. Pamukkale’yi görmek için geldim. Denizli’de yapılacak faaliyetlere bakarken burayı keşfettim. Burası gerçekten çok güzel” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku