banner175
Yeni Cadde ile trafik ferahladı
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce hizmete aldığı Yeni Cadde bölge trafiğini rahatlattı. Yeni Cadde ile 29 Ekim Bulvarı, 415 Sokak ve eski Karcı yolunun kesiştiği kavşaktan başlamak üzere; eski Molla Deresi olarak adlandırılan mevkii istikametinden İlbade Mezarlığı ile eski Zahire Pazarı arasından, Örnek Caddesi ile Ahi Sinan Caddesi'nin kesiştiği Ahi Sinan Kavşağı'na bağlandı. Eski Zahire Pazarı'ndan başlayan yeni yol, Tekden Hastanesi arkasından devam ederek, 29 Ekim Bulvarı'na kesintisiz bir şekilde ulaşım sağlıyor. Yan yolları ile birlikte 2 km uzunluğunda, 30 metre genişliğinde yapılan Yeni Cadde ile  İzmir Bulvarı ve 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantı sağlanarak, Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi trafiği daha da akıcı hale geldi.
 
Vatandaşlardan "Paris" benzetmesi
 
Yeni Cadde'nin 2 yakasını birbirine bağlayan yaklaşık 40 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde gidiş geliş olmak üzere çift şeritli köprünün de yapıldığı yol vatandaşlardan tam not aldı.
 

Nuran Tunçbilek: Biz çok memnunuz. Ben bu mahallenin çocuğuyum, burada doğdum büyüdüm. Biz okula deredeki sudan atlayarak gidip gelirdik. Şu halini görünce bize Paris gibi geliyor. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Burası hem görsel olarak güzelleşti hem trafik anlamında rahatladı. İnsanlar gideceği yere daha kısa zamanda ulaşıyor.
 

Emrah Bakkal:
Bence çok güzel olmuş. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ederiz.Daha iyi şeyler de olacağına inanıyorum. Daha önce böyle yollar yoktu şimdi daha güzel, imkanlar daha iyi.
 

Bayram iyol:
Gayet güzel oldu. Bataklıktan kurtulduk. Gayet güzel hizmet, yerinde hizmet, daha ne denir? Bu hizmetlere kötü denmez, 10 numara denir. Hepsinden Allah razı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
 

Bülent Karabay:  
Yol çok güzel oldu, Allah razı olsun. Eskiden pislikti burası, şimdi mis gibi yol oldu. Allah razı olsun Osman Zolan başkanımızdan.
 

Güngör Süzen:
Allah razı olsun, güzel bir hizmet oldu, mahallemiz rahatladı. Trafik açısından üst geçit de olunca, geliş gidişler vatandaş içinde rahat oldu. Hizmetlerinin devamını bekleriz.
 

Ercüment Tunçbilek:
Burası eskiye göre çok güzel oldu. Trafik rahatladı. Cennet gibi oldu buraları. Şimdiye kadar olmayan yollar, köprüler hepsi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederim.
 
"En önemli ulaşım yatırımlarımızdan bir tanesi"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, göreve geldikleri ilk günden bu yana her geçen gün artan araç ve nüfus sayısına göre trafiği sürdürülebilir halde tutmak için gayret ettiklerini söyledi. Bu kapsamda köprülü kavşaklar, kavşak düzenlemeleri, alt ve üst geçitler, trafik yönetim sistemi birçok yeni cadde ve bulvarlar açtıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Yeni Cadde de yaptığımız en önemli ulaşım yatırımlarımızdan bir tanesi. Yeni Cadde ile zaman zaman üst seviyede sıkışıklığa neden olan bölge trafiğine bir rahatlama getirdik. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku