banner175
Yeni çevre yolunda geri sayım başladı
Kent genelinde sürdürdüğü başarılı ulaşım projelerini birer birer hayata geçirmesinin yanı sıra hızla artan nüfus ve araç sayısına da yeni önlemler alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metrelik yeni çevre yolu inşaatında sona yaklaştı. Bu kapsamda Üçler Bulvarı’nda devam eden 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu Hal Kavşağı’na bağlanacak; böylece 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak. Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden oluşacak. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet de akıllı kavşak bulunacak.
 
ONBİNLERCE ARAÇ ARTIK ŞEHİR MERKEZİNE GİRMEYECEK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandıracağı dev proje ile her gün şehir merkezi trafiğine girmek zorunda kalan onbinlerce araç 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunu kullanarak, İzmir Bulvarı veya Bozburun yolundan 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesine transit geçiş sağlayacak. Proje kapsamında 2 kavşağın inşası tamamlanırken, son akıllı kavşağın yapımına hızlı bir şekilde devam ediliyor. Yolun temel ve beton kaplama işleri biterken, aydınlatma montajı ve orta refüj inşası ve ağaçlandırma çalışmaları da sona yaklaştı. Yolun asfalt tabakası serme işleri de başladı.
 
“DENİZLİMİZE YAKIŞIR BİR ÇEVRE YOLU”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun şehir merkezi trafiğini rahatlatmada önemli bir rol oynayacağını söyledi. Başkan Osman Zolan, “1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı gibi onlarca mahallemizin bulunduğu bölge ile İzmir ya da Ankara yönüne gitmek isteyen vatandaşlarımız 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolumuzu kullanacak; hemşehrilerimiz artık şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışır yeni çevre yolumuzu inşallah kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku