banner175
Zeybek Köprülü Kavşağı açıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerden biri olan ve Üçgen Kavşağı çalışmasıyla birlikte yürütülen Zeybek Köprülü Kavşak inşaatı tamamlandı. 23 Eylül 2016 tarihinde ilk kazma vurulan ve 8 milyon liraya mal olan Zeybek Köprülü Kavşağı aradan geçen 100 günün ardından hizmete açıldı.
 
Zeybek Köprülü Kavşağı açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve vatandaşlar katıldı.
 


Zeybek Köprülü Kavşağı’nın tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Uzun zamandan bu yana konuşulan kısa bir süre önce başladığımız hızlı bir çalışma ile tamamladığımız köprülü kavşağımızı hizmete açıyoruz. Trafik geçişi iki yönlü olarak başlayacak. Denizli’nin trafiğine ulaşımına bir nebze katkı sağlayacak. Biliyoruz ki bu kavşakta daha önce 3-4 ışık beklenirdi ve sık sık kazalar yaşanırdı. İnşallah o kazaları artık sıfırlıyoruz. Ölümlü ve maddi kazaların olmamasını arzu ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku