Kültür:
banner175
3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı
Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Denizli il sınırları içindeki parklar, doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan eserlerin katıldığı yarışmanın "Denizli’nin Parkları" kategorisinde Niyazi Şahin (Antalya), “Denizli’de Kırsal Yaşam”(Köylerde tarım, hayvancılık, gelenekler, bayramlar, düğünler, evlerde ve sokaklarda yaşam) kategorisinde Esma Bozkır (Denizli) ilk sırayı aldı. "Denizli’de Kentsel Yaşam” (Kent içinde, evlerde, çarşı-pazarlarda, eğlence yerlerinde, cadde ve sokaklarda ve benzeri yerlerde yaşam) kategorisinde ise Muzaffer Murat İlhan (Denizli) birinci olurken, "Denizli’nin Antik Kentleri" kategorisinde ise jüri Ali Güven'in (Denizli) eserini ilk sırada seçti.
 
102 eser ödüle layık görüldü
 
3700'ün üzerinde eserin katıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda 102 eser ödüle layık görülürken, yarışmanın sonuçları http://www2.denizli.bel.tr/fotografyarismasi/sonuclar.htm adresinden yayınlanmaya başladı. Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı ayrı olmak üzere birincisine 4.000.00 TL, ikincisine 3.000.00 TL, üncüsüne ise 2.000.00 TL ödül verilecek. 500'er TL 4 adet mansiyon verilecek yarışmada 250'şer TL'de  sergileme ödülü verilecek. Yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı ise 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 17.00'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda yapılacak.
 
"Denizli'nin güzellikleri ölümsüzleşiyor"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yarışmaya eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür etti. Denizli'nin parkları, doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan eserlerin çok güzel olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Kentimizin güzellikleri bu fotoğraf kareleriyle ölümsüzleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İŞTE BİRİNCİLER:
“Denizli’de Kırsal Yaşam”(Köylerde tarım, hayvancılık, gelenekler, bayramlar, düğünler, evlerde ve sokaklarda yaşam) kategorisinde Esma Bozkır (Denizli)


"Denizli’nin Parkları" kategorisinde Niyazi Şahin (Antalya)


"Denizli’de Kentsel Yaşam” (Kent içinde, evlerde, çarşı-pazarlarda, eğlence yerlerinde, cadde ve sokaklarda ve benzeri yerlerde yaşam) kategorisinde Muzaffer Murat İlhan (Denizli)


"Denizli’nin Antik Kentleri" kategorisinde Ali Güven (Denizli)


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku