Kültür:
banner175
400 kadın ilk kez sinemaya gitti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği “8 Mart’ta 8 ilçe” etkinlikleri film gösterimi ile devam etti. Bu kapsamda hayatında hiç sinemaya gitmemiş kadınlar başta olmak üzere Denizli merkez ve ilçelerden davet edilen yaklaşık 400 kadın Denizli Büyükşehir Belediye Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kadınlar Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı “İkinci Şans” adlı filmi izledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için bu yıl da dolu dolu bir program düzenlediklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimizi bu yıl ilçelerimizde de gerçekleştirdik. Bu kapsamda etkinliklerimizin başlangıcını Serinhisar ilçemizde yaptık. Ardından etkinliklerimiz Acıpayam, Çardak, Tavas ve Sarayköy ile devam etti” dedi.
 
Başkan Osman Zolan’a teşekkür
 
Etkinliklerde Psikolog Cengiz Türkmen’in kadınlara yönelik Mutlu Aile konulu sunum yaptığını anlatan Özen, ayrıca Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı eşliğinde sahne alan konservatuar sanatçısı Işıl Koç ve Nezahat Candoğan’ın kadınlara keyifli bir gün geçirdiğini söyledi. Özen, “Bugün de il merkezimizden ve ilçelerimizden gelen kadınlarımız ile birlikte ‘İkinci Şans’ isimli filmi izledik. Programımızın yarın ki finalinde ise eserleri ve besteleri ile gönüllerde taht kuran ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan ile kadınlarımızı buluşturacağız. Yaptığımız etkinliklerde bizleri her konuda destekleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye, ilçe belediye başkanlarımıza ve katılımları ile bizi yalnız bırakmayan kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku