Kültür:
banner175
6 farklı ülkeden gelen öğrenciler kültürel yemeklerini tanıttı
Yurtdışından Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile Pamukkale Üniversitesi’ne gelen yabancı öğrencilerin birbirleriyle ve diğer öğrencilerle tanışması ve kaynaşması amaçlanarak PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü önderliğinde PAÜ Erasmus Öğrenci Topluluğu ile birlikte düzenlediği fuarda 6 farklı ülkeden gelen öğrenciler kültürel yemeklerini tanıttı.
 
Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ve PAÜ Erasmus Öğrenci Topluluğu’nun birlikte düzenlediği etkinliğe, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Zeha Yakar başta olmak üzere, Uluslararası İlişkiler Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Çelikel ve Doç. Dr. Hacer Simay Karaalp Orhan katılım gösterdi.
 
Etkinliğin açılışında konuşma yapan PAÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Zeha Yakar, öğrencilerin katılımlarından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, bu etkinliğin birbirimizi yakından tanımak için güzel bir imkân sunduğunu,  etkinliğe katılarak kendi yemeklerini bize tanıtmalarından dolayı memnuniyetini belirtti.
 
Slovakya, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Kazakistan ve Türkiye’den öğrencilerin katılım gösterdiği etkinlikte, kültürel yemeklerin yanında yöresel müzik ve danslar da yabancı öğrenciler tarafından tanıtıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku