Kültür:
banner175
Ak Vadi Festivali'nde muhteşem final
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali son gününde de onbinlerce ziyaretçisini ağırladı. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen festival muhteşem bir finalle tamamlanırken, organizasyon 7'den 70'e her kesime hitap eden etkinlikleriyle göz doldurdu. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando, animasyon gösterileri, sergiler ve bir çok etkinlik alanı ile vatandaşların akınına uğrayan festivalde çok sayıda esnafta stant açtı. Sevdikleriyle güzel bir hafta sonu geçiren Denizlililer gün boyu kendileri için sunulan etkinliklerde güzel vakit geçirdi. Bir zamanlar Bağırsak Deresi adı verilen ve Denizli'nin kanalizasyon atıklarının geçtiği bölgede büyük bir değişime imza atılarak Ege'nin en büyük parkı yapılan Ak Vadi'ye hayran kalan vatandaşlar 3 gün boyunca festivalin ve parkın tadını çıkardı. Festivalin finalinde ise sahneye Grup 84 çıktı. Gece yarısına kadar süren konserde Grup 84, birbirinden güzel şarkılarını Denizlililer için söyledi.
 


"Sizlerin mutluluğu, bizim de mutluluğumuz"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Vadi'nin bir zamanlar kentin kanalizasyonunun aktığı, içinde çocukların oynadığı ve zaman zaman da boğularak öldüğü bir yer olduğunu anlattı. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Ak Vadi'yi çok şükür bugün bir park ve spor alanı haline getirdik. Denizli’de yaşayan herkese birinci sınıf hizmet kalitesi sunar hale geldik. Sizlerin desteği ile bunları gerçekleştirdik. Değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Sevgili gençler daha güzel etkinliklerde daha güzel günlerde inşallah beraber olmak istiyoruz. Sizlerin mutluluğu, güzelliği bizim de mutluluğumuz. Allah’ım yarınımızı daha güzel eylesin diyorum. Başka bir güzellikte buluşmak üzere sizlere çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız." 
 


Denizli'nin en büyük festivali
22-23-24 Eylül 2017 tarihlerinde yapılan ve gündüz 13.00'de başlayan Ak Vadi Festivali, 3 günde onbinlerce vatandaşı ağırladı. Çok sayıda stantın açılıp birçok etkinliğin düzenlendiği  festivalde Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört sahne aldı. Denizli'nin en büyük organizasyona imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi festival alanında ücretsiz dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando, animasyon ve ateş gösterileri, sergiler ve bir çok etkinlik düzenledi.
 



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku