Kültür:
banner175
Ata, sevdiği şarkılarla anıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü dolayısıyla Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde bir anma programı düzenledi. Programa Garnizon Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği anma gecesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. İki bölümden oluşan konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.
 


“Denizli sanatla yaşamaya devam edecek”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, program sonunda yaptığı konuşmada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle andıklarını belirterek, “Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’ inşallah ilelebet payidar kalacak. Birçok güzel sözün sahibi olan Atatürk sanatçılarla ilgili, ‘Herkes her şey olabilir ama sanatçı olamaz’ demiştir. Konservatuarımızda 650 gencimiz var, yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Onların iyi bir sanatçı olmaları için her türlü imkanı sağlıyoruz. Denizli sanatla yaşamaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi sanata ve sanatçıya sahip çıkmaya devam edecek. Bu güzel geceye katılımlarınız nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 


Birlikte söylediler
 
Konuşmanın ardından geceye katılan protokol üyeleri, vatandaşlar ve Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün 100’üncü doğum yılına özel yazılan “100 yıl seninle yaşamak ne mutlu şey Atatürk” eserini hep birlikte seslendirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku