Kültür:
banner175
Başkan Zolan: ' Sanatçılarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz '
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni ve sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın ile sanatseverler ve çok sayıda davetli katıldı.
 


"Büyükşehir sanat alanında da birçok şehre örnek"
 
Her fotoğrafın bir emek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Fotoğraf sanatçılığı ve fotoğraf gelecek nesillere bırakılacak en güzel armağan, en güzel belge, tarihin ta kendisidir. Bugün gidemediğimiz göremediğimiz yerler var. Bu yerlere gidip fotoğraf çeken kardeşlerimiz oradaki görüntüleri bize sunuyorlar ve bizler oradaki güzellikleri görme imkânına sahip oluyoruz. Ben bu vesile ile bu yarışmaya katılan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Zolan, "Büyükşehir olarak her zaman sanatın destekçisiyiz. Sanatçılarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediyesi sanat alanında da birçok şehre örnek olacak " dedi.  
 
Ödüller sahiplerini buldu
 
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmanın "Kırsal" kategorisinde 1. Esma Bozkır, 2. Volkan Karagülleoğlu ve 3. Ali Aslan; "Kentsel" kategoride 1. Muzaffer Murat İlhan, 2. Seçkin Yenici ve 3. Ümmü Kandilcioğlu; "Parklar" kategoride 1. Niyazi Şahin, 2. Mehmetcan Düzgün ve 3. İhsan Korkut;  "Antik Kentler" kategoride 1. Ali Güven, 2. Emel Güley ve 3. Muzaffer Murat İlhan ödüllerini aldı. Her 4 kategoride de 4'er adet mansiyon ve 74 adet eser de sergileme ödülü kazandı. Dereceye girenlere ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi. Daha sonra yarışmaya katılan eserlerin yer aldığı serginin açılışı Başkan Zolan ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku