Kültür:
banner175
Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, Geç Kalanlar'ı izledi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan,
hafta sonu Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği “Geç Kalanlar” adlı oyunu izledi. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği eser, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu. Oyuna Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, davetliler ve çok sayıda tiyatrosever katıldı. Bir çiftin başından geçenleri anlatan oyuna gelenler zaman zaman duygusal anlar yaşadı. İki perde olarak sahnelenen eser, büyük beğeni toplarken, oyuncular ise perofromanslarıyla ayakta alışlandı.
 
Büyükşehir her zaman sanatın ve sanatçının yanında
 
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunun yazarı ve yönetmeni Pervin Ünalp ile oyuncuları tebrik etti. Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında durmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku