Kültür:
banner175
Başkan Zolan'dan moral ziyareti
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Halk Oyunları İl Yarışması 11 Şubat 2017 Cumartesi günü Hasan Gönüllü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda yarışmanın son hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğuna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programda sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, halk oyunu topluluğu üyeleri ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada yarışmaların önemli ancak müsabakaya katılmanın da bir başarı olduğunu söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz halk oyunu kurslarına katılıp bu işe gönül veren tüm halk oyunu topluluğu üyelerine başarılar dileyen Başkan Zolan, “Evlatlarınızı bize teslim ettiğiniz için siz ailelerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.
 


Başarılar diledi

 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimize çocuklarımıza, hanım kardeşlerimize ve tüm insanlarımıza daha iyiye daha güzele ulaşmaları noktasında her türlü hizmeti verme gayretlerimiz devam edecek. Yeter ki siz isteyin, arzularınızı bize iletin.Tekrar sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum.” Konuşmanın ardından hafta sonu düzenlenecek yarışmaya iki kategoride katılacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu küçük bir gösteri yaptı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku