Kültür:
banner175
'Bir Garip Orhan Veli” müzikali Denizli'de sahnelenecek
Usta oyuncu Reha Özcan’ın tek kişilik oyunu “Bir Garip Orhan Veli” müzikali 30 Mayıs Pazartesi günü, Nihat Zeybekci Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Murahtan Mugan’ın yazdığı oyunun yönetmenliğini Murat Sarı ve Ayşegül Hardeyn’in üstlendi.  Bir Garip Orhan Veli oyununda teknolojinin ve müziğin harmanlandığı görüntülerle çarpıcı bir sahne dili kullanılıyor.. Ölümsüz Şair Orhan Veli Kanık’ın umudunun, tutkularının ve yaşama sevincinin anlatıldığı oyun, sahnelendiği her ilde seyircilerden tam not aldı. Oyununun bir diğer dikkat çekici yanı ise devlet tarafından desteklenen nadir oyunlardan olması.

 
GELİRİN BİR KISMI KÖY OKULLARINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞACAK
Çocuklarımız İçin Söylüyoruz Derneği (ÇOİS) Denizli Şubesi ve Luna Stage iş birliğinde sergilenecek oyunda, elde edilen gelirin bir kısmı köy okullarındaki çoçuklara ulaşacak. ÇOİS Denizli Şube Başkanı Klinik Psikolog Gülşen Yarımca, dernek olarak tüm çocukların eşit şartlarda büyümesi ve eğitim alması için mücadele verdiklerini belirtti. Yarımca “Luna Stage ile böyle güzel bir projeye imza attık. Oyundaki gelirin bir kısmını köy okullarında zor şartlarda eğitim gören öğrencilerimiz yararına değerlendireceğiz. Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana birçok çocuğun gönlüne ve hayatına dokunduk, dokunmaya da devam edeceğiz. Çocuklarımız için çıktığımız bu yolda ihtiyaç doğrultusunda her alanda var olduk. Bu oyunu seçmemizdeki önemli noktalardan biri güçlü kadrosu ve devlet tarafından desteklenen nadir oyunlardan olması. Çocuklarımıza iyilik dağıtmak isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku