Kültür:
banner175
Büyükşehir'den 10 Kasım Konseri: Büyük Önder, sevdiği şarkılarla anıldı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonun tıklım tıklım dolu olduğu anma gecesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş yönetimindeki Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Gençlik ve Çocuk Korosu’nun oluşturduğu 350 kişilik dev kadro, Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutulmaz bir anma gecesine tanıklık etti.
 


" Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz "
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her daim anmaya, anlamaya ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Osman Zolan,
" Bir yıl önce söz vermiştik ‘Bir dahaki 10 Kasım’da yeni salonumuzda olacağız, artık geniş salonlarda Atamızı anacağız’ demiştik. O sözü de bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İşte böyle eserlerle cumhuriyetimize sahip çıkmak gerekiyor. Atatürkümüzün göstermiş olduğu o muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için karıncalar gibi çalışmak gerekiyor, gece gündüz koşmak gerekiyor" diye konuştu.
 
" O’nu anmaya, anlamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz "
 
Bu güzel anma programını hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş ve tüm emek verenlere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, " İnşallah Atamızı anmaya, onu anlamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacak inşallah. Dünya durdukça, ülkemizi daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağız" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku