Kültür:
banner175
Büyükşehir'den 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Halk Oyunları Çocuk Şenliği, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Yardım Sevenler Derneği İlkokulu, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu, Güzelköy Mehmet Tunç İlkokulu, Kâtip Çelebi İlkokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu, On Dokuz Mayıs İlkokulu, Osman Özgür İlkokulu ve 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencileri hünerlerini sergiledi. Öğrenciler gösterdiği performanslarla büyük alkış aldı. 2018 Türkiye Okul Sporları yıldızlar dalında şampiyonluğu bulunan 4 Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencilerinin sunduğu halk oyunu gösterisi büyük ilgiyle izlendi.
 
"Kültürümüzü yaşatacaklar"
 
Şenliğe katılan bütün okullara teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, “Birbirinden değerli dans gösterilerini seyrettik. Çocuklarımız çok kabiliyetli, inşallah bu kabiliyetlerini devam ettirip, gelecekte geleneksel kültürümüzü göstermek için gayret gösterirler. Çocuklarımızı yetiştiren ailelerine, değerli öğretmenlerimize ve okul idarelerine teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesine vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku