Kültür:
banner175
Büyükşehir'den 'Çanakkale Destanı'
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Denizli Zaferi’nin 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Destanı isimli tiyatro oyunu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Abdülkadir Katra’nın yazıp yönettiği oyun salonu dolduranlara duygusal anlar yaşatırken, büyük beğeni ile izlenen eser tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. .
 
"Bayrağını seven bir nesil yetişiyor"
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Gökoğlan, “Mehmet Akif  Ersoy’un dediği gibi kendini seven, ülkesini seven, bayrağını seven bir nesil yetişiyor. Malazgirt Savaşı'nın kazanılmasından sonra Türkleri, Anadolu’dan atmak için uğraşan haçlı orduları 1914’te Çanakkale’de tekrar karşımıza çıktı. Çanakkale’den sonra da vazgeçmediler, 15 Temmuz hain darbe kalkışması ile yine üzerimize geldiler. Hepsine cevabını geçmişte de verdik bugün de veriyoruz" dedi.
 
"Bu vatanı sonuna kadar koruyacağız"
 
Gökoğlan, "Afrin’de kahraman ordumuz ülkemiz için tehdit olan unsurları sınırımızdan temizledi. Biz bu topraklara geldiğimiz günden bugüne bu düşmanlarla karşı karşıyayız. Tiyatro oyununda da izlediğimiz gibi ecdadımızın bizlere emaneti olan bu vatanı sonuna kadar koruyacağız ve bizden sonra gelen nesillere emanet edeceğiz” dedi.      
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku