Kültür:
banner175
Büyükşehir'den 'Kadim Nefes Uygulamaları Semineri'
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında araştırmacı, yazar Kubilay Aktaş’ın sunumuyla “Nefesini Bilen Rabb’ini Bilir” Kadim Nefes Uygulamaları adlı seminer düzenledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen seminere Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seminer, sema ekibinin Ayin-i Şerif’i icra etmesiyle başladı. Araştırmacı, yazar Kubilay Aktaş, seminerin düzenlenmesinde emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve emek verenlere teşekkür etti.
 
Nefes ve nefs
 
Nefes ve nefs arasında derin bir bağlantı olduğunu ifade eden Aktaş, “Sığ nefeste vites düşükse öfkedesiniz, nefes derinleştiğinizde zihni aşmaya başlarız. Daha önce düşünceler bataklıktayken, nefes derinleştiğinde düşünceler ilhamlara dönüşür. Nefes bizi iyi hapishaneden kötü hapishaneye, kötü hapishaneden iyi hapishaneye çıkartmıyor, bizi hapishaneden çıkartıyor” diye konuştu.
 
"Değerlerimize sahip çıkıyoruz"
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, sunum için araştırmacı yazar Kubilay Aktaş’a teşekkür ederek, “Manevi bir ortamda, kalplerimiz yenilenmiş oldu. Mevlana Haftası boyunca çeşitli etkinlikler ve Şeb-i Arus’un ardında bugün Kubilay hocamızı dinledik. Büyükşehir Belediyesi olarak değerlerimize sahip çıkıyoruz” diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku