Kültür:
banner175
Büyükşehir Denizli'yi türkülerle buluşturuyor
Sesiyle gönüllerde taht kuran Türk Halk Müziği’nin ünlü sanatçısı Bedia Akartürk, Denizli türkülerini seslendirmek için geldiği kentte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Her yıl ünlü sanatçılar tarafından okunan Denizli Türküleri albümü oluşturarak Denizli’yi Denizli türküleri ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Bedia Akartürk’ü konuk etti. Sanatçı Akartürk kısa süre sonra çıkacak Denizli Türküleri albümünde “Cemilem” türküsünü okudu. Çalışmaların ardından Başkan Zolan’ı ziyaret eden Bedia Akartürk çok güzel bir program olduğunu belirterek, “Çok mutluyum. Denizli zaten gönlümden bir parça, sevdiğim bir yer. Ama bundan önce türküye, müziğe, sanata önem verenlerle bir arada olmak daha büyük mutluluk. Beni çok güzel misafir ettiniz” dedi.
 
“Türkülerimiz sizinle güzelleşti”
 
Başkan Zolan ise, Türk Halk Müziği’nin usta sanatçısı Bedia Akartürk’e Denizli Türküleri albümüne yaptığı katkı ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizlere türkülerimizi sevdirdiniz, sizin okuduğunuz Türkülerle büyüdük. Hoş geldiniz ayaklarınıza sağlık. Türkülerimiz sizinle güzelleşti, ses buldu” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kültüre ve sanata çok büyük önem verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, Denizli’nin tüm zenginliklerini gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku