Kültür:
banner175
Büyükşehir Konservatuarı'nda rekor açılış
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönem açılışı yapıldı. Yeni sezona bin 100 öğrenci ile başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda 17 ayrı enstrüman dalında kurs verilirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Konservatuarda düzenlenen yeni dönem açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Turizm Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kursiyerler ve aileleri katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, anne babalara seslenerek, "Öncelikle çocuklarınızı bize güvenerek emanet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı her geçen gün güzelleşiyor, her geçen gün zenginleşiyor ve görevini en iyi şekilde ifa ediyor; geçmişimize sahip çıkıp geleceğe aktarma anlamında gayret gösteriyor" diye konuştu.
 
"Tarihle sanatı buluşturduk"
 
Konservatuarın ilk hizmet vermeye başladığı yıldan beri görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş'a büyük emekleri için teşekkür eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bir zamanlar tarihi un değirmeni olan bu konservatuarımızda tarihle sanatı buluşturduk. Tarihle sanatı çocuklarımızla buluşturduk. Bu çok önemli. Geçmişle bağ kurma, tarihle sanatın iç içe olması ve çocuklarımıza yönelik imkan sunulması çok önemliydi. Şükürler olsun ki bu imkanı hep beraber kullanıyoruz. Burada öğretmenlerimiz, sanatçılarımız var. Hep beraber bir ekip halinde şehrimizi sanatla, kültürle iç içe yaşatmaya ve geleceğe güzellikler taşımaya gayret edeceğiz."
 
"Hayalim bu"
 
Her çocuk ve gencin mutlaka bir spor ve sanat dalı ile meşgul olması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Eğer her çocuğumuza spor ve sanatla uğraşmaları için imkan sağlarsak gelecekte çok başarılı olacaklardır. Benim hayalim her genç ve çocuğumuzun spor ve sanatla uğraşması. Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Sanatla sporla kültürle iç içe olanlar ilerideki mesleklerinde ya da ülkemize hizmet ederken çok önemli işlerin altına imza atacaklar. Tabi ki mutlu olacaklar. Ülkemize sahip çıkacaklar. Onun için ben bunu çok önemsiyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku