Kültür:
banner175
Büyükşehir Konservatuarına kayıtları başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2019-2020 yeni dönem kayıtları 2 Eylül 2019 Pazartesi başlıyor. Geçtiğimiz yıl kayıtlı bin 150 öğrenci ile rekor kıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarında birçok enstrüman dalında kurs verilirken, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarında keman, bağlama, kaval, ney, ud, kanun, bateri, piyano, klarnet, gitar ve kabak kemane gibi birçok enstrüman dallarında eğitim veriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı öğretmenleri tarafından verilen ve haftanın 5 günü süren eğitimlere 7'den 70'e yüzlerce vatandaş katılıyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2019-2020 yeni eğitim dönemi kayıtlarının 2 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayarak 30 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine dek süreceği açıklandı.
 


"Geleceğin sanatçıları yetişiyor "
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de örnek olduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının şehir açısından çok önemli bir ihtiyacı giderdiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, konservatuarın genç yeteneklerin keşfedilip geleceğin sanatçılarının açığa çıkmasında büyük rol oynadığına tanıklık ettiklerini belirterek, "Denizlimizi sanatla, kültürle iç içe yaşatmaya ve geleceğe güzellikler taşımaya gayret edeceğiz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku