Kültür:
banner175
Büyükşehir Korosu İzmir'de gönülleri fethetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, İzmir 9 Eylül Üniversitesi davetlisi olarak Sabancı Kültür Saray’ında bir konser verdi. "Bizimle şarkı söyler misiniz?" adlı programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, bestekar Teoman Önaldı ve sanatseverler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Koro Şefi Selim Öztaş yönetimindeki koro hünerlerini sergiledi. Seslendirdikleri eserlerle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşatan Türk Sanat Müziği Korosu, büyük beğeni topladı.
 
“İzmir bizi çok sevdi”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak zaman zaman İzmir’e geliyoruz. Bu sahnede daha önce de yer aldık. İzmirli sanatseverler de bizleri güzel bir şekilde misafir ettiler. Burada Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın çok değerli seslerini sunma imkanı buluyoruz. İzmirliler de bu durumdan çok memnun ve her yıl buraya bizleri davet ediyorlar” dedi.    
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku