Kültür:
banner175
Büyükşehir Tiyatrosu ‘Geç Kalanlar' ile perdelerini açtı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona “Geç Kalanlar” oyunu ile hızlı bir giriş yaptı. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu. Yeni sezonun ilk oyununa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda tiyatrosever katıldı. İlişkileri bitme noktasına gelen bir çiftin başından geçenleri ve çifti ayrılığa götüren sebepleri anlatan oyuna gelenler zaman zaman duygusal anlar yaşarken, oyunun sonunda oyuncuları alkış yağmuruna tuttu.
 


Büyükşehir Belediyesi sanat ve sanatçının yanında
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, yeni sezonun Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna, tiyatro camiasına ve Denizli’ye güzellikler getirmesini diledi. Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanat ve sanatçının yanında durmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
 


Yeni sezon oyunları
 
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezonda, ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, ‘Kahvede Şenlik Var’, ‘Kamyon’, ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ ’39 Basamak’, ‘Geç Kalanlar’ ‘Söz Sende’, oyunlarını, Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise, ‘Dünyanın Ortasında Bir Yer’, ‘Kadın Hikayeleri’, ‘Tartuffe’ ‘Bir Ahi Zaman’, Doğaçlama ve Skeç Fabrikası ve Kulaktan Kulağa adlı eserleri sahneye taşıyacak.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku