Kültür:
banner175
Büyükşehir Tiyatrosu ödüle doymuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü 2019 yılında aldığı ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Maltepe Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 5 gün süren Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında 10 ayrı dalda ödül sahiplerini bulurken Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 ödüle adını yazdırdı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan "39 Basamak" oyunu ile Oğuzhan Çıplakoğlu Genç Kuşak En İyi Erkek Oyuncu, Cevat Özalp ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Söz konusu ödüllerle birlikte 2019 yılı içerisinde toplam 7 ödül alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Denizli'yi bir kez daha gururlandırdı.
 
2019 yılında toplam 7 ödül
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü 2019 yılı içerisinde 19. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri kapsamında Hakan Kurt'un yönettiği, Şehir Tiyatrosu oyuncusu Ozan Özdemir'in sahnelediği Bir Delinin Hatıra Defteri oyunu ile "En İyi Prodüksiyon" ödülü, Hakan Kurt’un, Kahvede Şenlik Var oyunu ile "En İyi Yönetmen" ve Eda Aydınlı’nın "Geç Kalanlar" oyunu ile "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştı.  2. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında ise Eda Aydınlı’nın 39 Basamak oyunu ile Yılın Genç Kuşak En İyi Kadın Oyuncusu ödülü, Cevat Özalp’in ise Dünyanın Ortasında Bir Yer Oyunu ile Yılın Işık Tasarımı ödülüne layık görülmüştü.
 
"Denizli kültür ve sanatla buluşmaya devam edecek"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de kültür ve sanatın her geçen gün daha ileriye gittiğini belirterek, birçok ödüle ismini yazdıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nü tebrik etti. Büyükşehir Belediyesinin sanata ve sanatçıya olan desteğinin artarak süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz kültür ve sanatla buluşmaya devam edecek" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku