Kültür:
banner175
Büyükşehir Tiyatrosu'nun yeni sezon hedefi 100 bin seyirci
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyuncuları katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt, yaz boyunca yeni sezon için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
 
Hedef 100.000
 
Başkan Osman Zolan, “Şehir Tiyatromuz ve Genç Denizlimiz bugüne kadar birçok güzel, başarılı oyunlar sergiledi. Her geçen günde güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın oyunlara ilgisi çok güzel, geçen dönem 70 bin tiyatro seyircisiyle buluşuldu. Yeni başlangıçlarla birlikte inşallah hedefimizi 100 bine çıkarıyoruz. Esas olan bu işi amatör ruhla, siz gençlerle yapmakta ayrı bir güzel, liseli çocuklarımızdan başlayarak, bu işe gönül vermiş, eğitimini almış ustalarla bir karma yapıyla Şehir Tiyatrosu, Genç Denizli büyümeye ve güzel oyunlar sergilemeye devam ediyor. Tüm hemşerilerimizi oyunlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.
 
Büyükşehir tiyatrosu perdelerini açıyor
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 20.30'da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oynayacağı "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" adlı tiyatro oyunu ile yeni sezonu açacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu dönem birbirinden güzel oyunlar ile Denizlililer için sahne alacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü tiyatro severlere dolu dolu bir sezon yaşatacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezonda, ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, ‘Kahvede Şenlik Var’, ‘Kamyon’, ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ ’39 Basamak’, ‘Geç Kalanlar’, Büyülü Göl’ , ’80 Günde Devri Alem’, ‘Masallar Diyarı’  oyunlarını, Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Söz Sende’, ‘Dünyanın Ortasında Bir Yer’, ‘Kadın Hikayeleri’, ‘Tartuffe’ ‘Abur Cubur Mahallesi’, Masallar Diyarı adlı eserleri sahneye taşıyacak.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku