Kültür:
banner175
Büyükşehir Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı. Üç kategoride düzenlenen yarışmaya 562 yarışmacı 1028 eser ile katıldı. 9-14 yaş arasında 307 kişi 392 eser; 15-18 yaş arasında 100 kişi 176 eser; 18 yaş üstünde ise 155 kişi 460 eserle yer aldığı yarışmada 1028 toplam karikatür değerlendirmeye tabi tutuldu. "Kitap" konusunun işlendiği karikatür yarışmasının seçici kurulunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Şevket Yalaz, Savaş Ünlü, Altan Özeskici, Ali Şur, Mehmet Selçuk ve Abdülkadir Uslu yer aldı. Dereceye giren karikatüristlere ödülleri 30 Mart 2018 günü Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'nın açılışında verilecek. Ödül töreninin ardından dereceye giren karikatürler fuar alanında sergilenecek.
 
Yarışma sonuçları
 
Jürinin değerlendirmesine göre Denizli Büyükşehir Belediyesi 1. Ulusal Karikatür Yarışması sonuçları sırasıyla şöyle: "14 yaş kategorisinde dereceye girenler Eylül Baylan, Songül Şep ve Ulaş Keskin; 15-18 yaş kategorisinde dereceye girenler Nisanur Seyrek, Aylin Işın ve Yiğit Dağ; 18 yaş ve üstü kategoride dereceye girenler Mümin Durmaz, Erkan Arıcan ve Fethi Özdenk. Mansiyon ödülünün sahipleri ise Cemalletin Güzeloğlu, Halit Kurtulmuş Aytoslu ve Mustafa Yılmaz oldu."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku