Kültür:
banner175
Büyükşehir'den Çanakkale Zaferi'ne özel 2 dev organizasyon
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi 2 büyük organizasyona imza atıyor. Bu kapsamda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı "Çanakkale Deniz Zaferi" isimli özel anma konseri gerçekleştirecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş’ın yöneteceği konser 18 Mart 2018 Pazar günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
 
Programlar ücretsiz
 
18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir diğer organizasyon ise, Abdülkadir Katra’nın yazıp yönettiği "Çanakkale Destanı" isimli tiyatro oyunu olacak. Eser, 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Eski EGS) izleyicilerin karşısına çıkacak. Ücretsiz olacak her iki programa tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku