Kültür:
banner175
Büyükşehir'den Dünya Tiyatrolar Günü şöleni
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında 4 oyunla Denizlililerin karşısına çıkıyor. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek ücretsiz tiyatro gösterileri 27 Mart Salı günü sabah saat 10.30'dan itibaren başlayacak. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'ndaki ilk oyun saat 10.30'da "Söz Sende", ikinci oyun ise saat 14.00'de "Kadın Hikâyeleri" ile devam edecek. Dünya Tiyatrolar Günü bildirisinin okunacağı akşam programında ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun oyunu "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını " sahnelenecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ayrıca aynı Doğa Koleji’nde de saat 15:30’da “Söz Sende” isimli oyunla öğrencilerin karşısına çıkacak.
 
Başkan Zolan, Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İnsanlığın var oluşundan bu yana kadim sanat dalı tiyatroya emek veren sanatçılarımız ve tiyatroya gönül veren tüm vatandaşlarımızın Dünya Tiyatrolar Günü'nü tebrik ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu özel günde sanatseverleri yine yalnız bırakmıyor, birbirinden özel ve değerli oyunlarımızı bir kez daha sahneye taşıyoruz. Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sahnelenecek oyunlarımıza tüm tiyatro severleri davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku