Kültür:
banner175
Büyükşehir'den Milli Şair'e vefa
Denizli Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 80’inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve Anlama Programı, 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde yapılacak. Programın onur konuğu olan Milli Şair’in torunu Selma Argon Mehmet Akif’in Duygu ve Düşünce Dünyası konulu bir konuşma yapacak. Gecede Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un birbirinden kıymetli eserleri seslendirilecek.
 
Başkan Zolan’dan Denizlililere davet
 
Mehmet Akif Ersoy’un milli ve manevi değerlerin en büyük savunucusu olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Milletimizi değerleriyle buluşturan ve bu değerleri evrenselleştiren Mehmet Akif Ersoy'u anlamak, fikirlerine sahip çıkarak yeni nesillere anlatmak en önemli görevlerimizdendir. Gelecek nesiller için emsalsiz bir örnek teşkil eden Milli Şairimizi anacağımız programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku