Kültür:
banner175
Büyükşehir'den uluslar arası fotoğraf yarışması
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması tamamlandı. Yarışmada dereceye giren eserler düzenlenen sergi ile beğeniye sunuldu. Yarışamaya 51 ülkeden 374 fotoğraf sanatçısı 5749 fotoğrafla katıldı. Vietnam'dan İspanya'ya Hindistan'dan Brezilya'ya dünyanın 4 bir tarafından gönderilen eserler jüri tarafından titizlikle incelendi. Yapılan değerlendirme sonucu ödüle layık görülen 219 eser için Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergi düzenlendi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, DEFSAD Onursal Başkanı Mehmet Çakır, davetliler ve sanatseverler katıldı. DEFSAD Onursal Başkanı Çakır, "Denizli Büyükşehir Belediyesi ile beraber yaptığımız yarışmaya 51 ülkeden 374 fotoğraf sanatçısı 5749 fotoğrafla katıldı. Bu ilimiz adına önemli bir katılımdır” dedi.
 
219 eser sergileniyor
 
Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ise konuşmasında, Büyükşehir olarak hem ulusal hem de uluslar arası fotoğraf yarışmalarına destek verdiklerini ifade etti. Gökoğlan, “Yarışmaya gelen fotoğraflar jürimiz tarafından büyük bir titizlikle seçildi. Ödül alan 219 eseri bugün burada göreceğiz. Katkılarından dolayı DEFSAD ailesine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından 13 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek serginin açılışı Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi.
 
Yarışma 6 kategoride yapıldı
 
2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na 51 ülkeden katılan 374 fotoğrafçının 5.749 eseri değerlendirildi. 2 baskı kategorisi, 4 sayısal kategori olmak üzere toplam 6 kategoride düzenlenen yarışmada 219 ödül dağıtıldı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku