Kültür:
banner175
Büyükşehir'den Yörük Şöleni
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün gelecek nesillere aktarmak ve yaşatılmasına katkı koymak amacıyla Denizli Yörükleri Derneği ile birlikte Yörük Şöleni düzenliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cankurtaran Milli Parkı Piknik Alanı içerisinde düzenleyeceği şölen, mehteran eşliğinde kortej ile başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğunun gösterilerinin yer alacağı şölende, keşkek ve pilav ikramları yapılacak. Programda halat yarışması, koyun taşıma yarışması, çoban köpeği yarışması, kaval eşliğinde koyun ve keçi kırkımının yanı sıra yağlı güreş gösterisi gerçekleştirilecek. Hakan Eyiden, Işıl Koç, Hasan Başkaya, Ozan Nihat ve Hüseyin Özdemir’in sahne alacağı şölen 2 Eylül 2018 Pazar günü saat 10:30’da başlayacak.
 
"Yörük kültürü bizim özümüz"
 
Şölene tüm hemşehrilerini davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yörük kültürü bizim özümüz, geçmişimizdir. Değerlerimizi yaşatmak ve Türk Dünyası’nın birlik ve bütünlüğü için hazırlamış olduğumuz programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku