Kültür:
banner175
Çocuğunuz varsa; bu oyun kaçmaz
Denizlili çocuklar, Masalcı Kuklalar’ın anlatacağı masalları dinleyecek. Profesyonel oyuncuların oluşturduğu Masalcı Kuklalar, çocuklara müzik ve eğlence ile birlikte yaşamanın yollarını anlattıkları Çirillo’nun Sihirli Dünyası isimli oyunu Denizlili çocuklar için sergileyecek.
 
Denizli Gökkuşağı Organizasyon tarafından Denizli ile buluşturulacak olan, konusu, kostümü, müzikleri ve oyunculuğu ile büyüleyici bir atmosfere davet eden Masalcı Kuklalar 2 Mart Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda olacak.
 
4 seons olarak sahne alacak hatta akşam seansı da bulunan oyunun biletleri satışa sunuldu. Bilet almak ya da detayları öğrenmek isteyenler 0535 492 7692 numaralı telefonu arayabilir, Gökkuşağı Organizasyon’un sayfası ziyaret edilebilir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku