Kültür:
banner175
Denizli'de Altay rüzgarı esti
Dijital finans alanında hizmet veren Sezer İnternational, kısa bir süre önce Denizli’de açılışını gerçekleştirmişti. Sezer İnternational’ın kurucusu iş insanı Ertuğrul Sezer yaptığı görkemli açılış ile adından sıkça söz ettirdi.

 
Denizli’de sektöre hızlı bir giriş yapan iş insanı Ertuğrul Sezer, bu kez pop müziğin eskimeyen ve çok sevilen ismi Altay’ı Denizlili sevenleriyle buluşturdu.

 
ALTAY’DAN UNUTULMAZ BİR GECE
Denizli’nin gözde mekanlarından Nisch Restoran’da sahne alan Altay sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Özel geceye Denizli’nin önde gelen isimleri katıldı. Altay sahneden sık sık bu geceyi organize eden iş insanı Ertuğrul Sezer’e teşekkür etti. Denizli’yi çok sevdiğini ifade eden Altay, Denizli’nin enerjisine hayran kaldığını ve tekrar gelmek istediğini söyledi.

 
DENİZLİ’NİN MUTLULUĞU BENİM MUTLULUĞUM
Altay’ı sevenleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Ertuğrul Sezer, “Çok güzel bir gece oldu. Denizli’ye finans alanında katkım olduğu gibi eğlence anlamında da katkım olsun istedim. Benim de çok sevdiğim Altay’ı sponsorluğumda Denizli’ye getirmeye karar verdik. İnsanların mutlu olduğunu görünce ben de mutlu oldum. Denizli’nin mutluluğu benim mutluluğum. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku