Kültür:
banner175
Denizli'nin cennetinde, Denizli'nin en büyük festivali
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali onbinleri buluşturdu. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenen festival öğle saatlerinde başladı. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çocuklar için kurulan ücretsiz dev oyun parkı ile başladı. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat-Karagöz oyunu, halk dansları ve bando gösterileri ile keyifli zaman geçirdi. Festival gece yarısına kadar sürerken ilk günkü konser programında sevilen grup Gripin sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla festivale renk katan Grup kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7'den 70'e her kesime hitap eden festival cumartesi ve pazar günü de devam edecek.
 
Ak Vadi nereden nereye geldi
 
Gecenin sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Vadi Festivali’ne güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Burası Ak Vadi. 13 yıl önce buranın adı Bağırsak Deresi'ydi. Burada Denizli’nin kanalizasyonu akardı. Çocuklar onun içinde oynardı. Zaman zaman çocukların boğulduğu olurdu. Etrafa pis kokular sarardı. Çok şükür o Bağırsak Deresi kapatıldı. Kanalizasyonla kapalı bir şekilde götürülüyor. Üstü de park haline getirildi. Ege’nin en büyük parkı ve spor alanı haline geldi. Sizlere de yakışan bu. Ak Vadi nereden nereye geldi. Bu çalışmalardan dolayı ben huzurlarınızda Sayın Bakanım ve önceki Belediye Başkanım Nihat Zeybekci Bey’e çok teşekkür ediyorum. Onun çok büyük emeği ve gayreti vardı. İşte gözden ırak olan ama cennet haline gelen buraya sizleri davet ettik. Burasını hep beraber görelim istedik. Bu festivalimiz her yıl güzelleşerek devam edecek” dedi. 

 

İkinci gün Koray Avcı sahnede olacak
 
Gündüz 13.00'de başlayan ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenlendiği  festivalin ikinci gününde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne alacak. Ak Vadi Parkı'na ulaşım için bugün ve yarın 2 ayrı noktadan ücretsiz servis kaldırılıyor. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Denizli Polis Evi karşısından kalkan servisler saat 13.00'den itibaren hizmet verecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku