Kültür:
banner175
Desenler görücüye çıktı
PAÜ Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda 2016-2017 Akademik Yılı’nda güzel sanatlar bölümü birinci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan desen ve temel tasarım atölye çalışmalarından oluşan serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru başta olmak üzere, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aydın, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kazım Çelik, Doç Dr. Bilge Can ile birlikte güzel sanatlar eğitimi bölümünden çok sayıda akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşma yapan Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz ve bu kapsamda değerli öğrencilerimizin duyarlılıkla hazırlamış olduğu bu sergiyi çok anlamlı buluyorum. Eğitime üniversitemize ve kentimize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Yaklaşık 30 öğrencinin karakalem, guaj boya, değişik malzemelerle yapılan farklı teknik denemeler ve kolaj çalışmalardan oluşturduğu sergi, 5 Kasım Pazar gününe kadar meraklılarına sergilenecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku