Kültür:
banner175
Ege'nin en büyük kongre ve kültür merkezi bir tık uzağınızda
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmete aldığı Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi resmi internet sitesi yayına girdi. Bugüne kadar seminer, konferans, gösteri, sergi, tiyatro ve konser gibi yüzlerce etkinlik ve programa ev sahipliği yapan tesiste düzenlenecek tüm etkinliklere https://nzkkm.denizli.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Sitede, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kongre merkezinde gerçekleştireceği tüm program duyuruları ile gösterileri takip edilerek bilet ve rezervasyon işlemleri yapılabilecek. https://nzkkm.denizli.bel.tr adresinde ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi programları dışındaki konser, tiyatro gibi tüm özel organizasyonlar hakkındaki bilgiler ve bilet satış noktaları da görülebilecek.
 


Nikah salonları ve evlilik başvurusunda gerekli belgeler anlatılıyor
 
Hizmette girdiği ilk günden beri Denizli'nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katan tesis hakkında tüm bilgi, plan ve fotoğrafların görülebileceği internet sitesinde evlilik için hazırlık yapan çiftleri yakından ilgilendiren bilgiler de bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki nikah salonları hakkında bilgilerin bulunduğu https://nzkkm.denizli.bel.tr adresinde evlilik başvurusunda gerekli belgeler ile müracaatların nasıl yapılabileceği de anlatılıyor.
 
85.000 metrekare kapalı alana sahip
 
Ege Bölgesi'nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, Mart 2019'da hizmete açıldı. 25.000 metrekare taban alanına ve 85.000 metrekare kapalı alana sahip tesis içerisinde 500 kişilik Fatma Yıldız Salonu, 1000 kişilik Mehmet Gazi Salonu v 2000 kişilik Özay Gönlüm Salonu olmak üzere 3 büyük salonu bulunuyor. 5 nikah salonu, 7 seminer salonu, fuaye alanları ile Denizli'nin kültür ve sanat hayatına renk getiren Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, 18 adet asansör ve kapalı otoparkı ile misafirlerine hizmet veriyor. Ayrıca 100 kişilik planetaryuma sahip tesis Denizli'nin bilim, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku