Kültür:
banner175
Evde Bakım ve Sağlık Merkezi 16 binden fazla vatandaşa ulaştı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım ve sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Evde bakım ve sağlık hizmetinin yanında yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen sedye ile taşınması gereken hastaların sağlık kuruluşlarına naklini tam donanımlı ambulansları ile gerçekleştiren merkez bugüne kadar binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 2019 yılında, 6 bin 29 kişiye evde bakım, 7 bin 893 kişiye de evde sağlık ve 2 bin 333 kişiye de hasta nakil hizmeti vererek ihtiyaç sahibi 16 bin 255 vatandaşın imdadına koştu. Vatandaşları belirli aralıklarla rutin olarak ziyaret eden ekipler 16 binin üzerindeki vatandaşı 226 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman oldu.
 


“Denizlimizde kimse sahipsiz değil”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sadece kent merkezinde değil, 19 ilçe ve 622 mahallede canla başla hizmet verdiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, " Biz ‘Denizlimizde kimse sahipsiz kalmayacak’ dedik. Şükürler olsun ki sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Ekiplerimiz Denizlimizin tamamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam ediyor. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için her zaman hazırız. ‘Denizli’de kimse ben sahipsiz kaldım’ demesin. Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere bildirin" dedi.
 


“Bizim isteğimiz Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun”
 
Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü; "Aslolan gönüller yapmak ve dualarını almaktır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmaya, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bizim isteğimiz Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun. Denizli’de kimse acı çekmeden ihtiyacını karşılasın, sahipsiz, kapısı çalınmayan, evine gidilmeyen kimse kalmasın, gece aç yatan tek bir vatandaşımız bile olmasın. Bu hizmetlerimiz artarak sürecek. Çalışan arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmeti alan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
 
Tek bir telefonla ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti’
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, 3 doktor, 39 sağlık personeli, 10 ambulans, 60 araç ve 187 personeliyle Denizlililere hizmet veriyor. 0 (258) 377 20 12 numaralı telefon ile başvuru yapılan merkezde ayrıca hasta vatandaşların acil durumları dışındaki sağlık problemleri için Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık ekipleri tarafından koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz olarak veriliyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku