Kültür:
banner175
Fotoğraf yarışması başvurularında son 1 hafta
Denizli'nin eşsiz değerlerini fotoğraf  kareleriyle ölümsüzleştirerek kentin tanıtımına ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor. Amatör ve Profesyonel fotoğrafçıların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği yarışmaya Denizli il sınırları içindeki parklar, antik kentler, göller ile Denizli’nin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan eserler ile katılım sağlanıyor. "Denizli’nin Parkları", "Denizli’nin Gölleri”, "Denizli’nin Antik Kentleri", “Denizli’de  Kent Merkezinde Yaşam” ve “Denizli’nin Eski Meslekleri”  kategorilerinde düzenlenen yarışmaya gönderilecek fotoğrafların 2014-2018 yılları içinde Denizli ili ve ilçelerinde çekilmiş olduğu şartı aranıyor.
 
Başvurular 7 Ekim’de son bulacak
 
Katılım şartlarının www.denizli.bel.tr/yarisma adresinde yer aldığı yarışmaya her kategoride en fazla 4 (dört) adet sayısal (dijital) "renkli" ya da "siyah beyaz" fotoğraf gönderilebiliyor. Başvuruların yine aynı adresten yönergeler takip edilerek yapılacak yarışmaya son katılım tarihi 7 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar olacak. Yarışmanın sonuçları 16 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak. Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı ayrı olmak üzere birincisine 4.000 TL, ikincisine 3.000 TL, üçüncüsüne ise 2.000 TL ödül verilecek. 500'er TL 4 adet mansiyon verilecek yarışmada 20 esere de 250'şer TL sergileme ödülü verilecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku