Kültür:
banner175
Genç tiyatroculardan muhteşem final
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği" tamamlandı. Şenliğin final ve ödül gecesi ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu galaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, tiyatro şenliğine katılan okul yöneticileri, davetliler ile öğrenciler katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan,”Gençlik Haftası dolayısıyla Genç Denizli kulübümüz kendi içerisinde ki faaliyetlerinin yanı sıra, siz değerli gençlerimize bir nebze olsun tiyatroyu sevdirmek ve tiyatroya sahip çıkma anlamında hem kendimizi geliştirmek göstermek hem de Denizlimizi ve ülkemizi tiyatroda temsilini yüksek tutmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledi. Sizler de elinizden geldiğince bu alanda ki kabiliyetlerinizi sergilediniz. Bizler de bundan çok memnunuz. Hepinizin ellerine ve gönüllerine sağlık” dedi.  
 
9 dalda ödül verildi
 
Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Bu kapsamda, “Jüri özel ödülü” Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ebubekir Ağdaş’a, “En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Havva Kübra Gözlükavak’a, “En iyi komedi kadın oyuncu ödülü” Denizli Lisesi’nden Raziye Sardoğan’ a, “En iyi kadın yardımcı oyuncu ödülü” İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Meftune Kalemoğlu’na, “En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu ödülü” İbrahim Cinkaya Sosyal bilimler Lisesi’nden Furkan Karaca’ya verildi.
 
Tiyatroculardan hatıra fotoğrafı
 
“En iyi komedi erkek oyuncu ödülü” ise İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nden Bekirhan Topaloğlu’na, “En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Mehmet Kağan Kurt’a, “En iyi erkek oyuncu ödülü” Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nden Sait Baki Karahan’a ve “En iyi kadın oyuncu ödülü” Seviye Okulları’ndan Emine Melike Alabaş’a verildi. Galanın sonunda katılım belgesi verilen öğrenciler gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku