Kültür:
banner175
Halk oyunları yarışacak
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyon Temsilciliğinin organizasyonunda hafta sonu Denizli’de Halk Oyunları şöleni yaşanacak. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak Geleneksel Dal Halk Oyunları İl Birinciliğinde 35 takım yarışacak. Hasan Güngör Spor Salonundaki program 11 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz olarak 2 ayrı kategoride yapılacak yarışmalarla halk oyunları meraklılarını keyifli bir gün bekliyor.
 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan yurdumuzun ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun göstergesi olduğunu belirtti. Halk Oyunlarının örf ve adetlerimizi yöre yöre en güzel şekilde ifade ettiğini söyleyen İbanoğlu, yarışacak tüm takımlara başarılar diledi, herkesi bu şöleni izlemeye davet etti.
 
11 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak yarışmalarda ekipler sırayla sahne alacak. Grupların uyum ve performanslarına göre, halk oyunları milli hakemlerinden oluşan jüri tarafından puanlama yapılacak ve şampiyonlar belli olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku