Kültür:
banner175
Haydi Denizli, ücretsiz halk dansları kursuna
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, bu yıl da ücretsiz halk dansları kursu düzenlemeye devam ediyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek başvurular, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, İncilipınar Spor Salonu ve Yenişehir Spor Merkezi’nde yapılabilecek. Kurslar 2 Ekim 2016 Pazar günü başlayacak.


Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait halk danslarını kursiyerlerle buluşturmayı hedefleyen çalışmalar; İncilipınar Spor Salonu ve Yenişehir Spor Merkezi’nde yapılacak. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar, hobi grubu ve gösteri grubu olarak gerçekleştirilecek. Kursiyerlerin içerisinden oluşturulacak topluluk ise yıl içerisinde gösteri ve etkinliklerde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivalinde ve yurtdışı dans festivallerinde sahne alma imkanı bulacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku