Kültür:
banner175
Hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında imza attığı örnek projelerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri Türk müziğinin vazgeçilmez enstrümanları ile buluşmaya devam ediyor. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı öğretmenleri tarafından yapılan sunum ve müzik dinletileriyle enstrümanları tanıyor. Bugüne kadar kanun, gitar, bağlama ve ney gibi enstrümanlar hakkında bilgi edinen öğrenciler son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ile bir araya geldi. Bandoda bulunan enstrümanlar hakkında bilgi alan öğrenciler sunumun sonunda yapılan dinletide ise dans edip oynuyor.
 
10 Bilgi evinde uygulanıyor
 
Denizli’nin farklı mahallelerindeki 10 ayrı Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde eğitim alan öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Bando Takımı tarafından sunum ve müzik dinletisine katılarak hem öğreniyor hem eğleniyorlar.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku