Kültür:
banner175
Hisarköy'ün kaybolan yaşamları
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile hazırlanan “Kaybolan Yaşamlar” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Attuda Antik Kenti olarak bilinen ve uzun yıllar önce sit alanı ilan edilen Hisarköy'ün geçmişinin fotoğraflarla anlatıldığı sergi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci serginin açılışında yaptığı konuşmada, Denizli ve turizm kavramlarının birbirlerine çok yakıştığını belirtti. Değirmenci, "Biz Attuda Antik Kenti'nin daha çok tanınır olması, gün yüzüne çıkması ve daha fazla turistin orayı ziyaret etmesi için her türlü işbirliğine varız. Bu serginin açılışında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve bu değerleri bizlerle paylaşan Dernek Başkanımız Osman Canibey'e teşekkür ediyorum ” dedi.
 
Fotoğraflar büyük beğeni topladı
 
Hisarköy'ün çok eski yıllarda çekilen fotoğraflarının toplandığı ve toplam 120 eserden oluşan sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Hisarköy'de yaşayanların anılarının canlandığı ve davetlilerin ilgiyle gezdiği sergi 20 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku