Kültür:
banner175
İki üniversite, bir konser
M. Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Gökhan Çağırgan’ın hazırladığı ve PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Zühal Feray Şenkibar’ın şefliğini üstlendiği ‘THM Toplulukları Konseri’ konseri; PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut başta olmak üzere, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
 
Türk Halk Müziği Toplulukları Korosu Konseri; Denizli, Kütahya, Yozgat, Giresun, Hatay, Tekirdağ, Konya, Burdur gibi Türkiye’nin farklı yörelerine ait Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan zengin repertuarı ile dinleyenlere eşsiz bir gece yaşattı.
 
Konser sonunda, PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar ve Öğr. Gör. Gökhan Çağırgan’a ve tüm koro üyelerine sundukları müzik ziyafetinden dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku