Kültür:
banner175
Kadın başlıkları sergisi Marmaris'te
Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde açılan sergiye sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Sergi 11 Ağustos’a kadar açık kalacak. Sergi de 46 yağlı boya tablo sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ressam Darya Gürcan’a Marmaris’te sergi açtığı için teşekkür etti. Başkan Acar, “Tablolara hayran kaldım. Gerçekten mükemmel eserler” dedi. Ressam Darya Gürcan, üçüncü kişisel sergisini Marmaris’te açmaktan mutlu olduğunu söyledi. Gürcan, “Kadın başlıklarını hayal gücüm ile tuvale yansıtıyorum” dedi.
 
ARKADAŞININ EŞİNİN SERGİSİNİ AÇTI
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ressam Darya Gürcan’ın eşi şair Kemal Gürcan ile yıllar sonra hasret giderdiler. Başkan Acar ile Kemal Gürcan 1974-1978 yılları arasında Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nde birlikte eğitim gördüler. Ali Acar ile Kemal Gürcan 1977 yılında Marmaris’in tepelerinde çektirdikleri hatıra fotoğrafını paylaşarak o günleri anımsadılar. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile dostluğunun çok uzun yıllara dayandığını belirten Kemal Gürcan, “Başkanımız ile üniversite arkadaşıyız. Üniversiteyi birlikte bitirdik. O yıllardan beri kopmadık. Ali Acar ile yıllar sonra tekrar Marmaris’te bir araya geldik” dedi. Ressam Darya Gürcan’ın resim sergisi açılışına katılan Mimar Süleyman Boz’da Ali Acar ile 40 yıllık dostluğunun olduğunu söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku