Kültür:
banner175
PAHOY'dan Tango rüzgârı
Acedamia Del Tango İstanbul Tango eğitmenleri, son iki yılın Türkiye Şampiyonları ve Avrupa finalistleri Selçuk Atalay-Müge Üner çifti geçtiğimiz günlerde Tango workshop, ardından da yaklaşık 100 kişinin katıldığı milongada izleyenleri adeta büyülediler.
 
Gündüz derslere katılan tangocular ise,  akşamında da öğrendikleri figürleri ustalıkla sergilediler. Denizli’de ki dans severlerde tangocuları hayranlıkla izlediler. Gecenin sonunda Müge-Selçuk çiftine muhteşem gösterileri için çiçek ve hediyelerini birlikte sunan Tuana Dans’dan Dilek Semerci, Tangoizm Denizli’den Mehmet Lütfi Elmas’ın ardından PAHOY Başkanı Deniz Semerci sahneye çıkarak teşekkür etti. Semerci, Müge-Selçuk çiftine böyle bir gece yaşattıkları için teşekkür ederek tüm katılan dans severlere bu tarz organizasyonların devam edeceği müjdesini verdi ve Pazartesi akşamları milongalara davet etti.” 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku