Kültür:
banner175
PAÜ Gençlik Oda Orkestrası dinleyicileri mest etti
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen açıklamalı konsere Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bilge Can ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, akademisyenler, PAÜ öğrencileri ile Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu öğrencileri katıldı.
Öğr. Gör. Çağatay Şişman’ın şefliğinde sahne alan PAÜ Gençlik Oda Orkestrası, romantik ve klasik dönem bestecilerin eserlerini seslendirdi. Yaklaşık bir saat süren konserde E. Grieg, M. Giachinno, J. Haydn, G. Bregovic, E. Morricone, Lady Gaga ve K. Badelt gibi sanatçıların eserlerine yer verildi. PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan 20 kişilik orkestra, program sonunda büyük alkış aldı. 

Konser sonunda, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu Müdürü Abidin Mutlubaş Gençlik Oda Orkestrası Şefi Öğr. Gör. Çağatay Şişman’a teşekkür belgesi takdim etti. Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut ise tüm orkestra üyelerine teşekkür belgelerini verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku