Kültür:
banner175
Şebnem Ferah, Koçfest'in açılışında konser verecek
Yıl boyunca 26 bine yakın sporcunun 9 branşta mücadele edeceği Koçsporfest Üniversite Oyunları’nın final karşılaşmaları, 7-14 Mayıs  tarihleri arasında yaklaşık 5 bin sporcunun katılımıyla Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.
 
“14. Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları” final mücadelesinin hazırlık toplantısı yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Karayılmazlar ve fakülte yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri katıldı.
 
Oturum başkanlığını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’in yaptığı toplantıda sağlık, güvenlik, konaklama, branşların takvimi, tesisler, hakem ve kura çekim tarihinin belirlenmesi gibi konular görüşüldü.
 
Toplantının ardından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Koçsporfest Üniversite Oyunları hazırlık ekibini makamında ağırladı.
 
Koçsporfest açılış töreni, 11 Mayıs tarihinde kortej yürüyüşü, halk oyunları ve çeşitli gösterilerle gerçekleşecek. Aynı günün akşamında ise ünlü sanatçı Şebnem Ferah konser verecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku