Kültür:
banner175
Şiirin kalbi Denizli'de atacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin genç şair adayları ile uluslararası alanda isim yapmış şairleri bir araya getirerek tanışma imkanı sağladığı, genç şair adaylarını yeni eserler üretmeye teşvik ederek Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmayı amaçladığı Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni’nin 2’ncisi düzenleniyor. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde; 4 ve 5 Kasım 2016 saat 20.00’de başlayacak olan organizasyonda konferanslar, şiir dinletileri ve okur-yazar buluşmaları yapılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu ücretsiz etkinlikler Denizli’deki 19 okulda da sürecek.
 
Onur konuğu; Bahattin Karakoç
 
Bahattin Karakoç’un onur konuğu olacağı Denizli Uluslararası 2’nci Yaren Şairler Şöleni’ne; Ahmet Selçuk İlkan, Ekrem Kaftan, Cengizhan Sönmez, Güllü Karanfil, Recep Garip, Sinan Yağmur, Aşkın Tuna, Ahmet Tevfik Ozan, Sebahattin Abi, Funda Gökçen, Yasemin Meydan Yeşilhisar, Mehmet Nuri Parmaksız, Ali Akbaş, Mahir Gürbüz, Ammar Sılaoğlu, Müştehir Karakaya, Ganire Paşayeva, Chalgin Mahammad, Khayal Xeyal Rzazade ile Arzu Subakan Kabukçu katılacak.
 
Konferanslara davet
 
Yaren Şairler Şöleni kapsamında Azerbeycan Milletvekili Ganira Pashayeva, Türk Dünyası İlişkileri (Dünü, bugünü, geleceği ve ortak vizyon) konulu konferans verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenecek konferans 5 Kasım Cumartesi saat 20.00’de yapılacak. Bunun yanı sıra Acıpayam, Çivril ve Tavas’ta da konferanslar düzenlenecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku