Kültür:
banner175
Sinemacılardan Başkan Zolan'a ziyaret
Başrollerini İpek Erdem ve Balamir Emren'in paylaştığı "Şeytan'ın Kabilesi: Semur" adlı korku filminin çekimleri Denizli’de başladı. Filmin çekimleri için Denizli’ye gelen yapımcı Ayhan Ulam ve senarist Gökhan Aksu ile birlikte oyuncular İpek Erdem, Balamir Emren, Yakup Yavru, Murat Ercanlı, İleyna Emincan, Gamze Pelin Gökçe, Nergis Odzak, Tekin Temel, Batuhan Yar, Musa Yılmaz, Aydan Çakır, Gürkan Arikboga, Seher Yalnız, Gülsüm Arife Üstün, Nihan Tüfekçioglu ve Ahmet Tagil, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yapımcı Aksu, çekimler için çok zengin platolara sahip Denizli’ye tüm film ekibinin hayran kaldığını belirtti. Filmin iyi bir gişe yapacağından emin olduğunu ifade eden Aksu, “Denizli’de çalışmak çok güzel. Keyifli ve verimli bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için tüm ekibim ve Türk sineması adına Denizli Büyükşehir Belediyesine ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu film Denizli’nin de tanıtımına katkı sağlayacak” dedi. 
 
“Başlangıç Denizli'deyse her iş güzel olur”
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, projenin başarılı bir çalışma olmasını dileyerek, Türk sinemasının başarılı oyuncu ve ekibini Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Zolan, “Denizli gerek iklim, gerekse ortam anlamında inşallah beklentinizi karşılıyordur. Çalışma tamamlandığında film umarım güzel gişeler yapar. Bizler de her zaman yanınızdayız” diye konuştu. Film ekibine başarılar dileyen Başkan Zolan, “Başlangıç Denizli'deyse her iş güzel olur. Eserinizin Denizli'nin tanıtımı anlamında da katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.  
 
Sanatçı Yavru’nun esprileri herkesi güldürdü
 
Filmde Başkan Osman Zolan’ın da rol alabileceği konuşulurken, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette espriler havada uçuştu. Özellikle sevilen sanatçı Yakup Yavru’nun esprileri tüm ziyaretçileri güldürdü.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku